215 δωμάτιο, φραγμός 6, Νο 7 ανατολικός δρόμος rongchang, Yi Zhuang, περιοχή Daxing, Beijng, Κίνα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης

Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας paintball μηχανή ενθυλάκωσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας paintball μηχανή ενθυλάκωσης για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης

Κίνα Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής
Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, Πεκίνο
Μάρκα: Kunyou
Πιστοποίηση: CE,ISO9001
Αριθμό μοντέλου: TD

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: 3000-8000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κλουβιά
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 10 Συνδυασμοί / Μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: SS316 Φραγμός οδηγών: Ειδικό σχέδιο
Πιστοποιητικό: ISO9001 εφαρμογή: Πολωνικά και ξεραίνοντας
Μέγεθος: Ως απαίτηση Warantty: 1 έτος

Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης

 

TD-3 ευφυής στεγνωτήρας ανατροπέων softgel

TD-3 ο ευφυής στεγνωτήρας ανατροπέων softgel συνδυάζει την αρχή εργασίας των κοινών στεγνωτήρων ανατροπέων στην αγορά και τον αποξηραντή rotery που αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και εξετάστηκε πριν από 3 χρόνια. Είναι συνολικά ένα νέο και σχεδίασε ο ευφυής στεγνωτήρας που αυτή η μηχανή είναι ο συνδυασμός διαμόρφωσης, ξήρανσης και στίλβωσης.
Υπάρχει ένα ελέγχοντας Διαδίκτυο των πραγμάτων-όποιος συνδυάζεται με το κύτταρο φορτίων, τον αισθητήρα υγρασίας και τον αισθητήρα θερμοκρασίας μέσα στη μηχανή, έτσι το wight, η θερμοκρασία και η υγρασία κάθε κλουβιού μπορούν να ελεγχθούν από την οθόνη αφής PLC

 

Η αρχή εργασίας της μηχανής είναι. ο αέρας μέσα στα χτυπήματα κλουβιών στην επιφάνεια του softgel μέσω της κυκλοφορίας της διασκέδασης, και παίρνει μαζί το νερό μέσα στην ταινία ζελατίνης, και έπειτα, αφυδατώνει από τον πρώτο αεροψυχραντήρα επιφάνειας βαθμού (τα συμπυκνωμένα WI νερού εκκενώνονται μέσω των εσωτερικών σωληνώσεων) και αφυδατώνει έπειτα το κλουβί πάλι από τον περιστροφικό αποξηραντή, και επιτέλους, ο επιστροφής αέρας που παράγεται από τον αεροψυχραντήρα επιφάνειας βαθμού sencond θα δροσίσει το κλουβί, διαμορφώνοντας μια κυκλοφορία μέσα στο κλουβί. Επειδή είναι μια κυκλοφορία μέσα στο κλουβί, ο αποτελεσματικός έλεγχος καμπυλών του softgel από το PLC μπορεί να εγγυηθεί.

Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσηςΣτεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

 

1. Ενέργεια - αποταμίευση: Αυτή η μηχανή συντίθεται από 3 μονάδες (6 κλουβιά) και η συνολική δύναμη είναι 30KW που η μέση κατανάλωση ισχύος είναι 60%-70% και η μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι περίπου 20 kws. Και η δύναμη about34times μπορεί να σωθεί έναντι των συμβατικών στεγνωτήρων ανατροπέων.

2.Reduction εργάζεται, softgel οι ξεραίνοντας δίσκοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά από 1.5~2hours ξεραίνοντας μέσα στο στεγνωτήρα ανατροπέων και κατά τη διάρκεια των πρώτων 5 ωρών, το softgel πρέπει να γυρίσουν με το χέρι κάθε μισή ώρα με τη χρησιμοποίηση αυτού.

3.td-3 ο ευφυής στεγνωτήρας τέσσερα ανατροπέων softgel εργάζεται μπορεί να είναι εκτός από σε 24 ώρες (3 μετατοπίσεις). Μείωση του διαστήματος πατωμάτων: TD-3 ο ευφυής στεγνωτήρας ανατροπέων softgel μπορεί να κάνει τη διαμορφώνοντας και ξεραίνοντας εργασία συγχρόνως, και χρειάζεται ακριβώς το διάστημα πατωμάτων 6*11m, έτσι, έναντι της συμβατικής διαδικασίας ξήρανσης, 50-100 τετρ.μέτρα διαστήματος μπορούν να σωθούν. Με τη χρησιμοποίηση αυτής της μηχανής, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί που φυτεύει την επέκταση δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα αυξανόμενα αιτήματα παραγωγής για πολλά παλαιά εργοστάσια.

4.Reduction του χρόνου ξήρανσης αποτελεσματικά χρειάζεται 16-22 ώρες ξήρανσης στη συμβατική διαδικασία ξήρανσης. Softgel εγκατεστημένες περιστροφικές μονάδες αποξηραντών ανατροπέων TD-3intelligent οι στεγνωτήρας από τη Σουηδία) που το να υγράνει διάστημα είναι σχετικά μικρό. Και η αλληλεπίδραση του softgel από τα διαφορετικά κλουβιά μπορεί να αποφευχθεί, επειδή ο έλεγχος υγρασίας και θερμοκρασίας σε κάθε κλουβί είναι σχετικά ανεξάρτητος. Έτσι, από αυτόν τον τρόπο ο χρόνος ξήρανσης μπορεί να μειωθεί σε 8-12 ώρες.

5.Humidity και η θερμοκρασία και το mateiral βάρος μπορούν να είναι σε ανοικτή γραμμή ελεγχόμενος: Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η υγρασία και η θερμοκρασία μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τα προϊόντα, και το βάρος του υλικού σε κάθε κλουβί μπορεί να ρυθμιστεί, και ο μπροστινός και ο αντίστροφος του κλουβιού μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα έτσι το βάρος του mateial μέσα σε κάθε κλουβί μπορεί να είναι σχεδόν το ίδιο γενικά. Το contant αριστερό νερού στην πλευρά η ταινία ζελατίνης μετά από να ξεράνει μπορεί να είναι σε ανοικτή γραμμή παρατηρηθείς.

6.Reduction του κόστους παραγωγής και επένδυσης: Λόγω της μείωσης του χρόνου ξήρανσης, εργάζεται και το διάστημα πατωμάτων, το κόστος παραγωγής μπορεί να χαμηλώσουν ευρέως.

 

Τεχνική παράμετρος

Μονάδα δροσίζοντας νερού Συγκεντρωμένος ανεφοδιασμός
Dehumidification νερό 24kg/8h
Δύναμη AC380v 3P 4lines
Συμπιεσμένος αέρας 6kp
Όγκος του κλουβιού 700.000 κάψες
Διάσταση 6600*1280*1670mm

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης

 

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Το Πεκίνο KUN ΕΣΕΊΣ Co. Pharmatech, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2008, έχει εστιάσει στο σχεδιασμό, έχει κατασκευάσει και έχει πωλήσει τα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα τροφίμων και paintball τα μηχανήματα.
KUN ΕΣΕΊΣ Pharmatech παρέχει στα διάφορα πρότυπα των μηχανών ενθυλάκωσης Softgel (μαλακή μηχανή ενθυλάκωσης καψών, paintball μηχανή, μαλακή μηχανή καψών ζελατίνης), όπως S406 6» κύβους, το μέσο μέγεθος S407 με 7,5» κύβους και το πιό πρόσφατο και μεγαλύτερο S610 με 10 " κύβους. Εδώ, μπορείτε να βρείτε οποιου δήποτε paintballs και τις μαλακές κάψες που χρειάζεστε. Σας καλωσορίστε στο Πεκίνο KUN Co. Pharmatech, ΕΠΕ. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!

 

Μετά από περισσότερο από δέκα έτη αδιάλειπτων προσπαθειών, η συνεχιμένος έρευνα και η συνεργασία μας με πολλές εσωτερικό και ξένο φαρμακευτικό εργοστάσιο, προϊόντα υγιεινής φυτών και paintball εργοστάσιο παραγωγής, όχι μόνο επιτρέπουν σε μας για να κάνουν πολλή τεχνική καινοτομία στο μαλακό εξοπλισμό καψών, αλλά και για να συσσωρεύσουν την πλούσια εμπειρία στη διαδικασία παραγωγής της μαλακής κάψας. Έχουμε επίσης την πλούσια εμπειρία στη διατύπωση και τη διαδικασία παραγωγής softgel. Έχουμε τρία σύνολα υψηλής CNC ακρίβειας μηχανής άλεσης, μαζί με τον τόρνο, αλέθοντας μηχανής, μηχανή EDM, τέμνουσα μηχανή καλωδίων, μπορούμε να κάνουμε τους εξοπλισμούς κατάστασης προόδου και softgel το ρόλο κύβων.

 

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, έχουμε κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα λόγω της καλών πίστωσης και της υπηρεσίας μας. Έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με πολλούς πελάτες και μερικοί από τους υπερπόντιους πελάτες μας έχουν αναθέσει σε μας να είναι η αντιπροσωπεία αγορών τους στην Κίνα. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες & περιοχές, όπως οι ΗΠΑ, η Κορέα, η Ινδία, η Ινδονησία, το Πακιστάν, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Ιράν, η Δανία, η Ισπανία, η Ρωσία, η Βραζιλία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Αργεντινή και η Χιλή. Εκτός από τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό, παρέχουμε επίσης τις γραμμές παραγωγής, γυρίζουμε τα βασικές προγράμματα και την τεχνογνωσία.
Σε Kunyou μπορείτε να πάρετε τα επιθυμητά αγαθά σας με τις καλύτερες τιμές και την καλή ποιότητα. Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Στεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης softgel του TD -3 ευφυής για τη διαμόρφωση της ξήρανσης και της στίλβωσης
 

Στοιχεία επικοινωνίας
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ronghui

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

softgel μηχανή ενθυλάκωσης

Γραμμή παραγωγής Ε&Α Softgel για το ωοειδή στενόμακρη πετρέλαιο ή τη βιταμίνη Softgel ψαριών μορφής

Υγρό φαρμακευτικό είδος εργοστασίων εξοπλισμού ενθυλάκωσης πλήρωσης Softgel με τον έλεγχο PLC

20kw ιατρική μηχανή ενθυλάκωσης Softgel μεγάλων κλιμάκων για το softgel και painball την παραγωγή με το PLC και την οθόνη αφής

13kw αυτόματη υγρή ενθυλάκωση Ф103 Χ 172mm Softgel γεμίζοντας μηχανών Softgel

paintball μηχανή ενθυλάκωσης

Αυτόματη μηχανή ενθυλάκωσης Paintball έκπτωσης με την παράλληλη ζελατίνη Suplly και PLC

Μηχανή κατασκευής Paintball υψηλής ακρίβειας για το μαλακό CE καψών

20kw αυτόματη μηχανή ενθυλάκωσης Paintball με τη λίπανση κορδελλών ζελατίνης

Υψηλή αποδοτική γραμμή μηχανών ενθυλάκωσης Paintball πρωταθλημάτων

softgel μηχανή καψών
Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2020 softgelencapsulationmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER