215 δωμάτιο, φραγμός 6, Νο 7 ανατολικός δρόμος rongchang, Yi Zhuang, περιοχή Daxing, Beijng, Κίνα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεγνωτήρας ανατροπέων ενθυλάκωσης

Κάψα και paintball ξηρότερη ενέργεια ανατροπέων ενθυλάκωσης - αποταμίευση

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας paintball μηχανή ενθυλάκωσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας paintball μηχανή ενθυλάκωσης για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Κάψα και paintball ξηρότερη ενέργεια ανατροπέων ενθυλάκωσης - αποταμίευση

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Κάψα και paintball ξηρότερη ενέργεια ανατροπέων ενθυλάκωσης - αποταμίευση

 

TD-1 ο ευφυής στεγνωτήρας ανατροπέων softgel συνδυάζει την αρχή εργασίας των κοινών στεγνωτήρων ανατροπέων στην αγορά και τον αποξηραντή rotery που αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και εξετάστηκε πριν από 5 χρόνια. Είναι συνολικά ένα νέο και σχεδίασε ο ευφυής στεγνωτήρας που αυτή η μηχανή είναι ο συνδυασμός διαμόρφωσης, ξήρανσης και στίλβωσης.
Υπάρχει ένας έλεγχος nternet των πραγμάτων-όποιος συνδυάζεται με το κύτταρο φορτίων, τον αισθητήρα υγρασίας και τον αισθητήρα θερμοκρασίας μέσα στη μηχανή, έτσι το wight, η θερμοκρασία και η υγρασία κάθε κλουβιού μπορούν να ελεγχθούν από την οθόνη αφής PLC που η αρχή εργασίας της μηχανής είναι. ο αέρας μέσα στα χτυπήματα κλουβιών στην επιφάνεια του softgel μέσω της κυκλοφορίας της διασκέδασης, και παίρνει μαζί το νερό μέσα στην ταινία ζελατίνης, και έπειτα, αφυδατώνει από τον πρώτο αεροψυχραντήρα επιφάνειας βαθμού (τα συμπυκνωμένα WI νερού εκκενώνονται μέσω των εσωτερικών σωληνώσεων) και αφυδατώνει έπειτα το κλουβί πάλι από τον περιστροφικό αποξηραντή, και επιτέλους, ο επιστροφής αέρας που παράγεται από τον αεροψυχραντήρα επιφάνειας βαθμού sencond θα δροσίσει το κλουβί, διαμορφώνοντας μια κυκλοφορία μέσα στο κλουβί. Επειδή είναι μια κυκλοφορία μέσα στο κλουβί, ο αποτελεσματικός έλεγχος καμπυλών του softgel από το PLC μπορεί να εγγυηθεί.

Κάψα και paintball ξηρότερη ενέργεια ανατροπέων ενθυλάκωσης - αποταμίευση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

 

1. Ενέργεια - αποταμίευση: Αυτή η μηχανή συντίθεται από 3 μονάδες (6 κλουβιά) και η συνολική δύναμη είναι 30KW που η μέση κατανάλωση ισχύος είναι 60%-70% και η μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι περίπου 20 kws. Και η δύναμη about34times μπορεί να σωθεί έναντι των συμβατικών στεγνωτήρων ανατροπέων.

2.Reduction εργάζεται, softgel οι ξεραίνοντας δίσκοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά από 1.5~2hours ξεραίνοντας μέσα στο στεγνωτήρα ανατροπέων και κατά τη διάρκεια των πρώτων 5 ωρών, το softgel πρέπει να γυρίσουν με το χέρι κάθε μισή ώρα με τη χρησιμοποίηση αυτού.

3.td-1 ο ευφυής στεγνωτήρας τέσσερα ανατροπέων softgel εργάζεται μπορεί να είναι εκτός από σε 24 ώρες (3 μετατοπίσεις). Μείωση του διαστήματος πατωμάτων: TD-1 ο ευφυής στεγνωτήρας ανατροπέων softgel μπορεί να κάνει τη διαμορφώνοντας και ξεραίνοντας εργασία συγχρόνως, και χρειάζεται ακριβώς το διάστημα πατωμάτων 6*11m, έτσι, έναντι της συμβατικής διαδικασίας ξήρανσης, 50-100 τετρ.μέτρα διαστήματος μπορούν να σωθούν. Με τη χρησιμοποίηση αυτής της μηχανής, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί που φυτεύει την επέκταση δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα αυξανόμενα αιτήματα παραγωγής για πολλά παλαιά εργοστάσια.

4.Reduction του χρόνου ξήρανσης αποτελεσματικά χρειάζεται 16-22 ώρες ξήρανσης στη συμβατική διαδικασία ξήρανσης. TD-1 ο ευφυής στεγνωτήρας ανατροπέων softgel εγκατέστησε τις περιστροφικές μονάδες αποξηραντών από τη Σουηδία) που το να υγράνει διάστημα είναι σχετικά μικρό. Και η αλληλεπίδραση του softgel από τα διαφορετικά κλουβιά μπορεί να αποφευχθεί, επειδή ο έλεγχος υγρασίας και θερμοκρασίας σε κάθε κλουβί είναι σχετικά ανεξάρτητος. Έτσι, από αυτόν τον τρόπο ο χρόνος ξήρανσης μπορεί να μειωθεί σε 8-12 ώρες.

5.Humidity και η θερμοκρασία και το mateiral βάρος μπορούν να είναι σε ανοικτή γραμμή ελεγχόμενος: Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η υγρασία και η θερμοκρασία μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τα προϊόντα, και το βάρος του υλικού σε κάθε κλουβί μπορεί να ρυθμιστεί, και ο μπροστινός και ο αντίστροφος του κλουβιού μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα έτσι το βάρος του mateial μέσα σε κάθε κλουβί μπορεί να είναι σχεδόν το ίδιο γενικά. Το contant αριστερό νερού στην πλευρά η ταινία ζελατίνης μετά από να ξεράνει μπορεί να είναι σε ανοικτή γραμμή παρατηρηθείς.

6.Reduction του κόστους παραγωγής και επένδυσης: Λόγω της μείωσης του χρόνου ξήρανσης, εργάζεται και το διάστημα πατωμάτων, το κόστος παραγωγής μπορεί να χαμηλώσουν ευρέως.

 

Τεχνική παράμετρος

Μονάδα δροσίζοντας νερού Συγκεντρωμένος ανεφοδιασμός
Dehumidification νερό 24kg/8h
Δύναμη AC380v 3P
Συμπιεσμένος αέρας 4kp
Όγκος του κλουβιού 500.000 κάψες
Διάσταση 2400*1280*1670mm

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Έχουμε μια καλά-έμπειρη ομάδα για να κατασκευάσουμε τα φαρμακευτικό μηχανήματα και τον εξοπλισμό και ένα επαγγελματικό ίδρυμα σχεδίου. Με την πλούσια εμπειρία στο φαρμακευτικό τομέα μηχανημάτων και εξοπλισμού και τους αριθμούς επαγγελματικών μηχανικών, έχουμε σχεδιάσει και έχουμε αναπτύξει πολλούς τύπους μηχανημάτων και εξοπλισμών σε πολλές ποικιλίες. Τα κύρια προϊόντα μας είναι softgel γραμμή παραγωγής, paintball γραμμή παραγωγής, granulators, αναμίκτες, verticle στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών, pulverizers, Τύποι ταμπλετών, μηχανές συσκευασίας, μηχανές πλήρωσης καψών, δίσκοι και κύλινδροι.
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, έχουμε κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα λόγω της καλών πίστωσης και της υπηρεσίας μας. Έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με πολλούς πελάτες και μερικοί από τους υπερπόντιους πελάτες μας έχουν αναθέσει σε μας να είναι η αντιπροσωπεία αγορών τους στην Κίνα. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες & περιοχές, όπως η Κορέα, η Ινδία, η Ινδονησία, το Πακιστάν, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Ιράν, η Ιαπωνία, η Δανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Νότια Αφρική, η Νιγηρία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Αργεντινή και η Χιλή. Εκτός από τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό, παρέχουμε επίσης τις γραμμές παραγωγής, γυρίζουμε τα βασικές προγράμματα και την τεχνογνωσία.
Σε Kunyou μπορείτε να πάρετε τα επιθυμητά αγαθά σας με τις καλύτερες τιμές και την καλή ποιότητα. Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αυτόματης μηχανής ενθυλάκωσης;

1)Είμαστε εργοστάσιο, άμεσες πωλήσεις με την ανταγωνιστική τιμή

2)Περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας

3)Επαγγελματικοί σχεδιαστής και εργαζόμενος για να σας εξυπηρετήσει

4)Αυτή η μηχανή με μια ακριβή επιθεώρηση πριν από την αποθήκευση

5)Αυτή η μηχανή χρησιμοποιεί έναν μεγάλο αριθμό ανοξείδωτου 316

6)Παγκοσμίως διάσημα ηλεκτρικά και πνευματικά τμήματα αυτής της χρήσης μηχανών, όπως Siemens, omorn, Airtac, Mitsubish, Σνάιντερ κ.λπ.

7)Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, εάν κάτω από τη χρήση του φύλλου οδηγίας, οποιουδήποτε προϊόντος που σπάζουν ή της ζημίας, θα προσφέρουμε την υπηρεσία επισκευής δωρεάν ή θα αντικαταστήσουμε δωρεάν.

Packing&Shipping

 

Συσκευάζουμε ολόκληρη τη μηχανή με την ξύλινη περίπτωση και συσκευάζουμε το ρόλο κύβων softgel και paintball το ρόλο κύβων με τα τυποποιημένα κιβώτια. Στέλνουμε ολόκληρη τη γραμμή macine από τον ωκεανό μέσω του πράκτορα φορτίου.

Κάψα και paintball ξηρότερη ενέργεια ανατροπέων ενθυλάκωσης - αποταμίευση

Οι υπηρεσίες μας

 

Όχι μόνο παρέχουμε ολόκληρο το paintball & softgel παραγωγή της γραμμής μηχανών, αλλά και μπορούμε να παρέχουμε το σχέδιο εργοστασίων για σας. Από την άποψη της μετά από-υπηρεσίας, θα είμαστε αρμόδιοι για τέτοιες υπηρεσίες όπως belows: συντήρηση, μέρη που παρέχει, τεχνική υποστήριξη.

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Το Πεκίνο KUN ΕΣΕΊΣ Co. Pharmatech, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής για το softgel που κατασκευάζει τη μηχανή και paintball που κατασκευάζει τη μηχανή. Τι παρέχουμε είναι η πλήρης γραμμή για την κατασκευή softgel και paintball την κατασκευή, συμπεριλαμβανομένου του λειώνοντας συστήματος ζελατίνης, του συστήματος υλικού αφθονίας, softgel/paintball μηχανή ενθυλάκωσης, αποξηραντική μηχανή ανατροπέων.

 

Εκτός αυτού, παρέχουμε επίσης το ρόλο κύβων/τη φόρμα για το softgel και paintball, και τους πλαστικούς ξεραίνοντας δίσκους.

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την έρευνά σας.

 

FAQ

Q1: Είστε εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

Α: Είμαστε εργοστάσιο και κατασκευή.

 

Q2: Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται; Πώς μπορώ να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας;

Α: Βρισκόμαστε στο Πεκίνο, μπορείτε να πετάξετε στον αερολιμένα του Πεκίνου ή τον αερολιμένα Nanyuan. Το Wecan σας επιλέγει επάνω από τον αερολιμένα ή το ξενοδοχείο σας. Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε!

 

Q3: Πώς να τοποθετήσει τη διαταγή μου;

Α: Ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με μέσω TraderManager, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Skype ή το τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει το προϊόν, κάνει την κατάθεση έπειτα που θα αρχίσουμε να κατασκευάζουμε.

 

Q4: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής;

Α: Κατάθεση 30% T/T και πληρωμή ισορροπίας 70% T/T πρίν στέλνει.

 

Q5: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;

Α: Περίπου 35 - 40 εργάσιμες ημέρες.

580*900 mms ο μεγάλος όγκος Paintball πέφτει την περιστροφική αποξηραντική μηχανή με την υψηλή ικανότητα

Επαφή:

Βίκυ Rong
Διευθυντής πωλήσεων
Πεκίνο Kun εσείς Co. Pharmatech, ΕΠΕ.

Τηλ./fax: 0086-10-6128 4416
Κινητός/Whatsapp: 0086 177010269892
Skype: wicky.rong

Στοιχεία επικοινωνίας
KUN YOU Pharmatech Co.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ronghui

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

softgel μηχανή ενθυλάκωσης

Γραμμή παραγωγής Ε&Α Softgel για το ωοειδή στενόμακρη πετρέλαιο ή τη βιταμίνη Softgel ψαριών μορφής

Υγρό φαρμακευτικό είδος εργοστασίων εξοπλισμού ενθυλάκωσης πλήρωσης Softgel με τον έλεγχο PLC

20kw ιατρική μηχανή ενθυλάκωσης Softgel μεγάλων κλιμάκων για το softgel και painball την παραγωγή με το PLC και την οθόνη αφής

13kw αυτόματη υγρή ενθυλάκωση Ф103 Χ 172mm Softgel γεμίζοντας μηχανών Softgel

paintball μηχανή ενθυλάκωσης

Αυτόματη μηχανή ενθυλάκωσης Paintball έκπτωσης με την παράλληλη ζελατίνη Suplly και PLC

Μηχανή κατασκευής Paintball υψηλής ακρίβειας για το μαλακό CE καψών

20kw αυτόματη μηχανή ενθυλάκωσης Paintball με τη λίπανση κορδελλών ζελατίνης

Υψηλή αποδοτική γραμμή μηχανών ενθυλάκωσης Paintball πρωταθλημάτων

softgel μηχανή καψών
Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2020 softgelencapsulationmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER