Μηχανή Αυτόματης Εγκλεισμού Paintball Μικρής Χωρητικότητας 7000 balls / H Championship για το Παιχνίδι CS
Επαγγελματική Αυτόματη Μηχανή Εγκλεισμού Paintball για το Παιχνίδι CS
Γρήγορες Λεπτομέρειες
Ανοχή Γεμίσματος |
< ±1.5% |
Υλικό |
304 SUS |
Εφαρμογή |
Κατασκευή Paintball για το παιχνίδι CS real man |
Βάρος |
600kg |
Μέγεθος κυλίνδρου μήτρας |
Ф80X100mm |
Χωρητικότητα |
8000pcs/ώρα |
Περιγραφή Προϊόντος
1. Το Σύστημα Τήξης Ζελατίνης:
Η δεξαμενή ζελατίνης τύπου λουτρού νερού είναι ένας ειδικός εξοπλισμός για την τήξη ζελατίνης και τη διαδικασία παραγωγής. Η δεξαμενή τήξης ζελατίνης έχει το πλεονέκτημα της συμπαγούς δομής, της σταθερής μετάδοσης και της σταθερής απόδοσης λειτουργίας. Η διαδικασία ανάμειξης/αναδεύσεως λειτουργεί μέσω της σύνδεσης βρόχου σύζευξης και αποτελείται από πλειάδα διαχωρισμένων αναδευτήρων με σταθερή μετάδοση και καλύτερο αποτέλεσμα ομογενοποίησης. Ολόκληρο το σώμα της δεξαμενής είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Το σώμα περιλαμβάνει τρία στρώματα, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού της δεξαμενής, του περιβλήματος θέρμανσης και του στρώματος διατήρησης θερμότητας. Η θέρμανση του εσωτερικού της δεξαμενής με το κυκλοφορούν ζεστό νερό, θα χαρακτηρίζεται από γρήγορη θέρμανση, καλή απόδοση θερμομόνωσης, βελτίωση της ποιότητας της ζελατίνης, επιτάχυνση της τήξης της ζελατίνης και συντόμευση του χρόνου τήξης. Το εσωτερικό είναι εντελώς κλειστό με πολύ καλή απόδοση κενού. Το στόμιο τροφοδοσίας είναι βολικό για συναρμολόγηση και επισκευή. Ολόκληρη η δεξαμενή είναι πολύ λεία και φωτεινή με χαρακτηριστικά εύκολου καθαρισμού, αντιδιαβρωτικού και αντιόξινου, κ.λπ. Η δεξαμενή τήξης ζελατίνης υιοθετεί κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα για ολόκληρο το σώμα της. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λειτουργίας της, η μηχανή θα απορροφήσει υγρασία από το εσωτερικό της δεξαμενής, αφήνοντας το κενό. Όλα αυτά είναι σύμφωνα με την απαίτηση του GMP. Έτσι, η δεξαμενή τήξης ζελατίνης είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για τη γραμμή φαρμακευτικών προϊόντων μαλακών καψουλών.
Χαρακτηριστικά της τήξης ζελατίνης:
Ηλεκτρική θέρμανση
Τρία στρώματα (Θερμομόνωση και θέρμανση).
Επάνω παροχή πεπιεσμένου αέρα.
Ταχύτητα αναδεύσεως-----51rpm
Βάρος:310kg
2. Προδιαγραφές για την Κύρια Μηχανή
Μέγεθος κυλίνδρου μήτρας |
Ф80X100mm |
Ταχύτητα κυλίνδρου μήτρας |
0~5rpm |
Συνολική διάσταση |
1250×400×2300mm |
βάρος |
600kg |
Παροχή ρεύματος |
380V/240V,50/60HZ |
Ισχύς του κύριου κινητήρα |
1.1kw |
Ισχύς της κύριας μηχανής |
3kw |
Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα
1. Μικρό μέγεθος, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
2. Εύκολο στη λειτουργία και στον καθαρισμό
3. Υψηλή ακρίβεια
4. Μικρή διαφορά φορτίου
5. Μικρο λίπανση
6. Υψηλής ποιότητας και σύστημα ελέγχου ευφυΐας, τεχνολογία οθόνης αφής πραγματικού χρώματος PLC που υιοθετήθηκε από το
ηλεκτρονικό έλεγχο σύστημα. Όλα τα ηλεκτρικά μέρη χρησιμοποιούν μέρη παγκόσμιας μάρκας, όπως Siemens, Schneider.
7. Η χοάνη μπορεί να διατηρήσει τη σταθερή θερμοκρασία του φαρμάκου, πιο κατάλληλο για την πλήρωση αιωρήματος στο paintball.
8. Το σύστημα ψύξης αέρα υιοθετείται στην έξοδο του paintball, που κάνει τα paintballs εκπληκτικά
9. Επαγγελματική τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας PID υιοθετείται στη μηχανή, η θερμοκρασία του εγχυτήρα μπορεί
να ρυθμιστεί με ακρίβεια. Βελτιώνει την αναλογία των τελικών προϊόντων του paintball.
3. Το Σύστημα Στεγνώματος Tumble
Το στεγνωτήριο TD-2 Soft Capsule (Softgel) και paintball Tumble χρησιμοποιείται για την προξήρανση και την αρχική διαμόρφωση των μαλακών καψουλών (softgel) και των paintballs. Κάθε τμήμα μπορεί να είναι μεταβλητής συχνότητας ρύθμισης ταχύτητας. Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο στεγνωτήρια tumble, τα ονομάζουμε μία ομάδα. Με άλλα λόγια, η μηχανή σας θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με μία ομάδα στεγνωτηρίου tumble (δύο τμήματα) τουλάχιστον. Κάθε τμήμα είναι εξοπλισμένο με έναν ανεξάρτητο ανεμιστήρα για να διανέμει ομοιόμορφα τα softgels και τα paintballs, καθιστώντας έτσι το αποτέλεσμα ξήρανσης πολύ καλύτερο. Κάθε στεγνωτήριο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να καθαριστεί εύκολα, είναι πιο σύμφωνο με τις απαιτήσεις του GMP. Κάθε στεγνωτήριο είναι εξοπλισμένο με συσκευή ηλεκτροστατικής καθοδήγησης και συσκευή ασφαλούς παραγωγής. Ο χειριστής μπορεί εύκολα να κάνει το στεγνωτήριο να σταματήσει ακριβώς στη θέση του στεγνωτηρίου tumble. Το TD2 έχει προηγμένη δομή και σταθερό υλικό, καθιστώντας το αποτέλεσμα ξήρανσης πολύ καλύτερο από άλλα μοντέλα εγχώριων και κορεατικών μηχανών.
Ο αριθμός των καλαθιών της μηχανής ξήρανσης θα πρέπει να είναι κατάλληλος για την κύρια μηχανή. Έχουμε TD-0, TD-1, TD-2, TD-3 και TD-4. πέντε μοντέλα. Και η μηχανή κατασκευής Paintball S403PB είναι κατάλληλη για παραγωγή μικρής κλίμακας, οπότε το TD-2 είναι πιο κατάλληλο.
Οι προδιαγραφές για τη μηχανή στεγνώματος Tumble
Μοντέλο |
TD-0 |
TD-1 |
TD-2 |
TD-3 |
TD-4 |
Διάμετρος καλαθιού(mm) |
420 |
580 |
580 |
730 |
526 |
Μήκος καλαθιού(mm) |
620 |
600 |
900 |
1010 |
282 |
Ανεμιστήρας ξήρανσης(kw) |
0.25 |
0.32 |
0.32 |
0.55 |
2 |
Ισχύς κινητήρα(kw) |
0.2 |
0.4 |
0.4 |
0.75 |
1.5 |
Καλάθι ανά τμήμα |
1 |
2 |
2 |
1 |
6 |